FinnTurf-ruohomatot ja tuontimatot

Kotimaiset FinnTurf -ruohomatot sopivat sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin! Kotimaiset FinnTurf-ruohomatot Kotimaiset FinnTurf-ruohomatot sopivat sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin, mm. sisäänkäyntien edustalle, tuulikaappiin, eteisaulaan, porraskäytävään ja sisäpihaan. Matot valmistetaan kierrätykseen soveltuvasta UV-suojatusta polyeteenistä.

FinnTurf-ruohomattovalikoima

Kotimaiset FinnTurf-ruohomatot valmistetaan kierrätykseen soveltuvasta UV-suojatusta polyeteenistä.
FinnTurf-ruohomatot sopivat sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin. Sopivia käyttökohteita ovat mm. sisäänkäyntien edustat, tuulikaapit, eteisaulat, porraskäytävät, sisäpihat, erilaiset työtilat.

 

Ruohomattoa on saatavana sekä määrämittaan leikattuna palana että rullana.

FinnTurf vaihtoehtoja on kaksi: FinnTurf-matto normaaliin kulutukseen sekä FinnTurf vahvistettu-ruohomatto erittäin kovaan kulutukseen.

Ominaisuudet

Kulutuksenkesto

FinnTurf-ruohomatto kestää erittäin kovaa kulutusta. FinnTurf-ruohomatto sai Lisson-testissä SIS 83 25 23 Lisson-arvoksi HL 4,7. Asteikko on 1...5 ja paras arvo on 5

Taivutuksenkesto

FinnTurf-ruohomatto kestää murtumatta normaalit säänvaihtelut. Harmaan FinnTurf-ruohomaton pohja kesti murtumatta DIN 53361 mukaisen taivutuksenkestotestin. Testissä maton taivutuksenkestoa testattiin -25C°:ssa.

Käyttöturvallisuus

Erityisesti huomiota on kiinnitetty käyttöturvallisuuteen valmistamalla maton pohjakerros liukumista estävästä materiaalista. FinnTurf Vahvistettu-maton käyttöikää pidentää lisäksi pohjassa oleva vahvikeverkko.

Puhdistettavuus

FinnTurf-ruohomaton ryhdikäs harjaspinta pysyy siistinä kovassakin kulutuksessa. Matto on helppo puhdistaa: normaali pöly ja hiekka irtoavat imuroimalla, ravistelemalla tai mattoa kääntämällä. Kiinni tarttunut lika irtoaa haalealla vedellä tai vesisuihkulla. Matto kestää vaurioitumatta useimpia neutraaleja pesuaineita.

Copyright Sandudd Oy  |  Tietosuojaselosteet  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet